Si volem canviar nostra realitat, tenim que implicarmos i aportar lo que estiga en les nostres mans per a que la situacio del Poble Valencià canvie d’una volta per totes.

Tota ajuda o contribució material o humana es benvinguda.

Si vols colaborar en la nostra associació, pots donar-te d’alta com a Associat, com Afilitat, o com a Colaborador voluntari, ací tens els documents que pots descarregar, reomplir-los i fer-los arribar per correu ordinari al Carrer l´Amistat,4 baix 46021 Valencia-ciutat o per correu electrònic a consciencia.valenciana@gmail.com.

També  pots fer una donació econòmica fent un ingrés o transferència al conte bancari de l´associacio CV ES59 3159 0018 1726 5804 5725, fes constar en l´asunt que es una DONACIÓ.

Gràcies.

Formulari ingrès en l’associació i/o donacions

Aclaracions al formulari:

Colaborador. – Pot ser aquell/a valencianiste/a que colabore personalment o en contribucions económiques voluntaries.

Afiliat. – Ès aquell/a persona valencianiste/a  que aporta 36€ com a quota fija anual, i te dret de rebre la revista i poder participar en el Whatsapp de l’associació.

Associat. – Ès aquell/a persona valencianiste/a que aporta 60€ minims com a quota fija anual, i te dret de rebre la revista i poder participar en el Whatsapp de l’associació, tenint veu i vot en la l’asamblea o Junta General i aixina com perteneixer a la Junta Directiva.

 

¿Tens consciència valenciana?

L´Associación Consciència Valenciana naix pel desig dels seus components de canviar d’una volta per totes la situació de despersonalisació cultural, agravi econòmic, social i política que patix nostra PATRIA VALENCIANA.

Constituïxen els fins de l´Associació:

Fer les accions i reivindicacions necessari-es per a millorar els aspectes econòmics, socials, culturals, polítics i ambientals que afecten principalment a les persones que habiten en el territori únic que compren l´acceptat com històric Regne de Valéncia, hui estatutariament Comunitat Valenciana.

Promoure el coneiximent i el respecte pels nostres signes d´identitat, com son: la Real Senyera, bandera que representa a tot l´espai únic de l´històric Regne de Valéncia, promocionant la difusió i enaltiment de la Llengua Valenciana en les normes de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en igualtat de condicions que la Llengua Castellana i promocionar i respectar l´himne denominat del Mestre Serrano.

Informar i instruir en el fet valencià, per tos els mijos possibles, als habitants de nostre territori, demostrant nostre gloriós passat, nostre complicat futur i aportant solucions de futur per a recuperar nostra dignitat com a poble, aixina com alcançar el desenroll a tots els nivells que tinguerem durant els nostres sigles d´or, sent un referent no solament a nivell espanyol sino també a nivell europeu.

Associacio Consciència Valenciana

Registre Associacions GV CV-01-060426-V CIF G 40582421
Seu carrer l´Amistat nº 4 baix 46021-Valéncia-ciutat
www.conscienciavalenciana.org
consciencia.valenciana@gmail.com

CRIDA ALS VALENCIANAS DE L´HISTÒRIC REGNE DE VALÉNCIA