Si volem canviar nostra realitat, tenim que implicarmos i aportar lo que estiga en les nostres mans per a que la situacio del poble valencià canvie d’una volta per totes.

Tota ajuda o contribucio material es benvinguda.

Si vols colaborar ab la nostra associacio, pots donar-te d’alta com a Associat, com Afilitat, o com a Colaborador voluntari, ací tens els documents que pots descarregar, reomplir-los i fer-nos-los aplegar per correu ordinari al Carrer l´Amistat,4 baix 46021 Valencia-ciutat o per correu electrònic a consciencia.valenciana@gmail.com.

Tamé  pots fer una donacio economica fent un ingres o transferencia al conte bancari de l´associacio CV ES59 3159 0018 1726 5804 5725, fes constar en l´asunt que es una DONACIO.

Gràcies.

Formulari Colaborador Voluntari
Formulari ingres en l´associacio i/o donacions
Impres de domiciliacio de donacions i/o quotes 

¿Tens consciència valenciana?

L´Associación Consciència Valenciana naix pel desig dels seus components de canviar d’una volta per totes la situació de despersonalisació cultural, agravi economic, social i política que patix nostra patrìa valenciana.

Constituïxen els fins de l´Associació:

Fer les accions i reivindicacions necessari-es per a millorar els aspectes econòmics, socials, culturals, polítics i ambientals que afecten principalment a les persones que habiten en el territori únic que compren l´acceptat com històric Regne de Valéncia, hui Comunitat Valenciana.

Promoure el coneiximent i el respecte pels nostres signes d´identitat, com son: la Real Senyera, bandera que representa a tot l´espai i únic de l´històric Regne de Valéncia, promocionant la difusió i enaltiment de la Llengua Valenciana en les normes de El Puig en igualtat de condicions que la Llengua Castellana i promocionar i respectar l´himne denominat del Mestre Serrano.

Informar i instruir en el fet valencià, per tos els mijos possibles, als habitants de nostre territori, demostrant nostre gloriós passat i aportant solucions per a recuperar nostra dignitat com a poble, aixina com alcanÇar el desenroll a tots els nivells que tinguerem durant els nostres sigles d´or, sent un referent no solament a nivell espanyol com a nivell europeu.

Associacio Consciència Valenciana

Registre Associacions GV CV-01-060426-V CIF G 40582421
Seu carrer l´Amistat nº 4 baix 46021-Valéncia-ciutat
www.conscienciavalenciana.org
consciencia.valenciana@gmail.com

CRIDA ALS VALENCIANAS DE L´HISTORIC REGNE DE VALENCIA