En este momento estás viendo Nou Calendari 2023

Nou Calendari 2023

Ya está disponible en la seu de l´Associacio per un donatiu de soles 3€

CALENDARI 2023

Este últim dissabte, va ser presentat el Calendari 2023 a tots els socis presents, en la jornada de convivència i almorzar de nadal.

El calendari de Consciència Valenciana, com és habitualment, està ple de valencianisme, enguany, hem volgut donar protagonisme als municipis del Regne de Valéncia que mereixen el nostre reconeiximent per els seus fets únics, monuments, festes o per què volem donar-los visibilitat per a la majoria de valencians.

En les pàgines interiors del calendari, cada mes mostra una foto i explicació de lo que hem pensat, que és lo més important i desconegut dels municipis d’Alacant, Castelló i Valéncia, terres del Regne de Valéncia.

El donatiu del calendari és de 3 euros: fruiras dels nostres paisajes i pobles, ademés d´ajudar a fer valencianisme.

Calendari 2023 de l´Associació Consciència Valenciana “Pobles del Regne de Valéncia”

Deja una respuesta