En este momento estás viendo Enhorabona a les noves Falleres Majors de Valéncia 2023.

Enhorabona a les noves Falleres Majors de Valéncia 2023.

Les Falleres Major i Infantil de Valéncia 2023 són proclamades oficialment este dimecres, despuix de la decisió del jurat i la tradicional telefonada de l’alcalde de la ciutat per a comunicar-los la notícia.

Els components de Consciència Valenciana, volem donar-los l’enhorabona i desijar-los un feliç regnat a les noves representants de les nostres festes de Sant Josep.

La Fallera Major de Valéncia 2023, Laura Mengó Hernández, de 25 anys és deportista adaptada i enfermera de professió. Pertany a la comissió de la falla Monastir-Aparici Albiñana, sector L’Antiga de Campanar.

Paula Net Medina, elegida com a Fallera Major Infantil, té 11 anys i és subcampeona d’Espanya de gimnàsia acrobàtica, és membre de la falla de Azcárraga – GV Ferrán el Catòlic, sector Botànic – Pechina.

La nostra festa declarada per l’Unesco “Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat” permet gojar a ciutadans i visitants de les numeroses activitats festives en les que es pot participar en Valéncia durant estos dies.

Esperem que defenguen en orgull la seua valenciania i que gogen de la festa fallera en tot el seu esplendor, alegria i satírica.

Deja una respuesta