En este momento estás viendo Charrada sobre els inicis del nostre Regne de Valéncia.

Charrada sobre els inicis del nostre Regne de Valéncia.

La nostra verdadera història contà per Carles Recio, en un format mes amable i amé de llegir, pero en tot el rigor.

El passat dimecres 22 de juny, vàrem tindre la visita en la sèu de Consciència Valenciana de l’escritor Carles Recio.

En està ocasió els assistents vàrem poder gojar d’una velada molt interessant en la que nos adinsarem en la nostra història, destacant l’inici com a regne taifa de Valéncia el 02 de febrer de 1009, com a conseqüència d’una escissió del califat de Còrdova, dit regne duraria fins a 1238 en la conquista de Jaime I.

És complicat explicar els inicis del nostre Regne de Valéncia en soles quatre paraules, en el seu llibre “Història sexual del Regne de Valéncia”, Carles Recio, baix un títul aparentment poc formal, nos mostra la nostra verdadera història en un format mes amable i amé de llegir, sense oblidar en cap moment el rigor i la serietat que mereix el tema, en senyes i dates respalades per documentació i fonts fidedignes.

Deja una respuesta