En este momento estás viendo El Govern aprova l’ampliació del Port de Valéncia

El Govern aprova l’ampliació del Port de Valéncia

A pesar del intents de COMPROMIS per frenar els plans d’expansió del proyecte valencià, pert la batalla i finalment es portarà a terme el proyecte constructiu del moll de contenidors de l’ampliació nort del Port de Valéncia, aprovat pel Govern en l’informe favorable de Ports de l’Estat.

Des de Consciència Valenciana volem felicitar al president de l’Autoritat Portuària de Valéncia (APV), D. Aurelio Martínez, aixina com a tots els que han participat per a fer possible l’ampliació del port de Valéncia, despuix de tots els impediments, obstàculs i manifestacions organisades per Compromis, l’oposició de l’alcalde de Valéncia, d’este mateix partit, en la colaboració de partits independentistes catalans.

Este mateix partit va aplegar a utilisar partits com a ERC, per a que el Congrés dels Diputats rebujara l’ampliació alegant problemes ambientals per a la ciutat de Valéncia. Pero en canvi ni Compromis ni els partits catalans posaven reparació algun a l’ampliació del port de Barcelona, principal competidor del port de Valéncia.

Estos intents per frustrar el proyecte, es pagaven en diners dels valencians, i estava favorint que el port de Barcelona accelerarà el creiximent del seu, mentres el de Valéncia no podia iniciar la seua ampliació, en la finalitat de restar-li competitivitat.

Compromis ha demostrat, una volta més, el seu anti-valencianisme, i lo poc que li importa l’economia valenciana i els llocs de treball en la seua ciutat i els municipis pròxims.

Ports de l’Estats assegura que no fa falta una nova Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) diferent a la de 2007, i en el seu informe dictamina que el proyecte no comporta un aument d’emissions, sino molt al contrari, supon una reducció de les mateixes, per lo que tots guanyem, ya que supon una millora en la calitat de vida, l’economia i benestar de tots els valencians.

Deja una respuesta