En este momento estás viendo VALENCIANISME SENSE COMPLEXOS

VALENCIANISME SENSE COMPLEXOS

Restaurant EL PLANTER de Puçol, un eixemple a seguir

En Consciència Valenciana, sempre apostem per la difusió de la nostra història, cultura i els problemes que nos afecten als valencians.

En l’actualitat, és veritat que hi ha molta falta d’interés per part d’un sector de la societat valenciana per la nostra realitat i la nostra història, aixina com també és cert que per part de les administracions públiques s’actua de forma partidista i interessada, i són les primeres en posar pals a les rodes per a provocar eixe meninfotisme que provoca l’indiferència d´alguns valencians per lo seu.

Per això nos agradaria des d’ací agrair a un negoci d’hostaleria de Puçol, el Restaurant El Planter,  per la defensa pública que fa dels drets dels valencians. Té fulls de firmes del manifest NO SOM PAÏSOS CATALANS a disposició dels seus clients.

No és fàcil trobar en els comerços o negocis a peu de carrer, la difusió i el respal necessari per a afrontar les dificultats que sofrim els valencians que agravien la nostra història, cultura, tradicions i la nostra llengua valenciana.

Ixcà molts comerços seguiren l’eixemple i deixen de costat complexos i adoctrinament.

Deja una respuesta