En este momento estás viendo Presentació del nou llibre “XL Aniversari Normes del Puig”

Presentació del nou llibre “XL Aniversari Normes del Puig”

Este dissabte 18 de decembre, Consciència Valenciana representada per alguns dels seus memembre ha volgut recolzar en la seua presència en la presentació del nou llibre “XL Aniversari Normes del Puig” organisat per Convenció Valencianista, ha segut en el mateix Monasteri del Puig, a on fa 40 anys ya varen ser presentades i ratificada per més d’un miler de personalitats i vàries institucions.


A l’acte han assistit diferents associacions culturals, escritors i persones vinculades al valencianisme. En les intervencions s’ha recordat a l’escritor Miquel Adlert i Noguerol i al filòlec Luis Fullana Mira, també s’ha fet una crida a l’Unió de tots els valencianistes per a defendre i protegir la nostra pròpia llengua, davant l’amenaça interessada per part dels interessos d’uns atres per a que desaparega la nostra, en lo que comporta el perill de perdre part de la nostra cultura.


També en una de les intervencions s’ha pogut escoltar que la veritat la tenim els valencians. Estes paraules tenen el seu sentit i sí que són una tota realitat, solament cal llegir documents i proves que hui en dia no es podria negar sobre la nostra llengua i història, mentres uns atres per interessos o adoctrinament volen vore una atra realitat, per lo que es troben en l’història falsejada i inventada i encara la defenen.


En lo que respecta a tot açò, es necessita l’Unió de tots per a conseguir la suficient força per a poder protegir-nos d’este imperialisme que han format una espècie de taranyina impossible d’eixir d’ella, pero en l’Unió tot pot ser possible.


La publicacio XL Aniversari dels Normes d’El Puig. 40 anys de resistència valenciana ha segut possible gracies a les firmes d’Antoni Atienza, Enric Calvo, Joan Ignaci Culla, Ricart Folgado, Antoni Fontelles, Mª Dolores García Broch, Manolo Gimeno, Pau Giner, José Vicente Gómez Bayarri, Chimo Lanuza, Voro López, Miquel Àngel Lledó, Jesualt Masia, Joan Carles Micó, Juli Moreno, Lleopolt Peñarroja, Ricart Pla, Carles Recio, Òscar Rueda i Vicent Sanz.

La següent informació és treta de l’Editorial Mosseguello

Deja una respuesta