En este momento estás viendo Els taxistes de la Comunitat han pres els carrers este dimecres contra el Consell.

Els taxistes de la Comunitat han pres els carrers este dimecres contra el Consell.

Un atra mostra del poc trellat de la Generalitat Valenciana i la seua Conselleria de Transport, es l´ asunt del gremi dels taxistes, que hui s´han manifestat davant del Palau de la Generalitat Valenciana perque desde 2014 fins ad este moment les tarifes en Valéncia i Castelló soles han pujat el 1%, i en Alacant no més un 0,86%,  mentres el salari dels funcionaris ha pujat un 9,5 %.

Com a senya, en atres Comunitats les tarifes han pujat un 11,1% en Madrid, en Mallorca 9,5%, el 13,1% Barcelona, en Sevilla un 9%, en Navarra el 8,5%, etc.

Podem alegrar-nos egoístament com a consumidors, pero la realitat es que estos treballadors valencians están desamparats, fan moltes hores de treball  y tenen que fer front als gastos que no han deixat de pujar, sense contar en el problema que ha suposat la pandèmia.

Ademés hi ha que recordar que esta situació se produix perque el sector del taxi acordá en la Consellería de Transport una baixada en les tarifes degut a la crisis econòmica anterior, entenent generosament, que era raonable donat que la societat travessava una situació difícil. AÇó s´acordá esperant una modificació quan tot passara, pero la Conselleria ha mirat a un atre lloc, i continúen en esta llamentable situació.

Els professionals del taxi busquen en estes reivindicacions que la Consellería els escolte i equipare les tarifes en atres Comunitats, de lo contrari seguirán en les protestes.

Volem manifestar nostre soport als faeners del taxi de la Comunitat i desigem que troben una solució satisfaent.

Deja una respuesta