¿Tens consciència valenciana?

¿Tens consciència valenciana?

L´Associación Consciència Valenciana naix pel desig dels seus components de canviar d’una volta per totes la situació de despersonalisació cultural, agravi economic, social i política que patix nostra patrìa valenciana.

Constituïxen els fins de l´Associació:

Fer les accions i reivindicacions necessari-es per a millorar els aspectes econòmics, socials, culturals, polítics i ambientals que afecten principalment a les persones que habiten en el territori únic que compren l´acceptat com històric Regne de Valéncia, hui Comunitat Valenciana.

Promoure el coneiximent i el respecte pels nostres signes d´identitat, com son: la Real Senyera, bandera que representa a tot l´espai i únic de l´històric Regne de Valéncia, promocionant la difusió i enaltiment de la Llengua Valenciana en les normes de El Puig en igualtat de condicions que la Llengua Castellana i promocionar i respectar l´himne denominat del Mestre Serrano.

Informar i instruir en el fet valencià, per tos els mijos possibles, als habitants de nostre territori, demostrant nostre gloriós passat i aportant solucions per a recuperar nostra dignitat com a poble, aixina com alcanÇar el desenroll a tots els nivells que tinguerem durant els nostres sigles d´or, sent un referent no solament a nivell espanyol com a nivell europeu.

Associacio Consciència Valenciana

Registre Associacions GV CV-01-060426-V CIF G 40582421
Seu carrer l´Amistat nº 4 baix 46021-Valéncia-ciutat

Unix-te a Consciència Valenciana, unix-te a l’alçament del poble valencià
www.conscienciavalenciana.org

ConsciènciaValenciana #conscienciavalenciana

FB: www.facebook.com/consciencia.valenciana
IG: @consciencia.valenciana
TW: @ConscienciaVal
TELEGRAM:
Consciencia Valenciana💙💛❤️ GRUP OBERT
https://t.me/conscienciavalenciana

Firma la petició
www.change.org/LlenguaValencianaNuncaCatalana

Busca en Google:
Change Llengua Valenciana

LlenguaValenciana #NdP #RACV

som5millons

www.llenguavalenciana.com
DICCIONARI
diccionari.llenguavalenciana.com
TRADUCTOR
traductor.llenguavalenciana.com

Deja una respuesta