En este momento estás viendo Candidatura única valencianista a les Corts Valencianes.

Candidatura única valencianista a les Corts Valencianes.

Recentment diversos partis polítics i algunes associacions, entre elles la de Consciència Valenciana, perque en eixa intenció la crearem, estem intentant reunir al major número possible d´entitats culturals i polítiques valencianistes en una plataforma, la qual vol presentar-se en les próximes eleccions autonómiques, d´ací a tres anys, com una candidatura valencianista única, a vore si de una vegada per totes conseguim tindre una forÇa valencianista en les Corts Valencianes.

Cada entitat d´esta plaraforma tindrá una missió, i la que nos ha tocat a Consciència es anar de poble en poble, tant de parla valenciana como de parla castellana, repartint panflets, ocatavetes o fulls volants, en consignes d´acort en els partitis polítics de la plataforma, per a despertar i reforÇar la valenciania latent i fer-la patent, explicant nostre grandiós passat, nostre complicat present i la possibilitat de crear nostre esplendorós futur.

En esta plataforma cabem tots els valencians que amen nostra nacionalitat valenciana, valencias d´esquerres o de dretes, nacionalistes i menys nacionalistes, regionalistes, de parla castellana o valenciana, tenim que deixar a banda part de nostre amor propi i treballar, treballar i esperar, esperar que resucite nostre aculturisat i depersonalisat poble de lo valencia, per que Valéncia necessita un poble que vote valencià i el lider ya apareixerá.

Si no consiguem obtindre resultats d´ací a tres anys, pedrem la guerra cultural i per lo tant económica i la social i deixarem de ser valencians.

Hem de lluitar en totes nostres forces per a que tos els valencians coneguen la veritat valenciana “per que el saber es poder” i a través d´eixe poder rebaixar a mínimis el centralisme estatal de sempre i erradicar per a sempre el cancer corrosiu pancatalá que nos suplanta i anula.

Si no veniu anirem a buscar-vos allá a on esteu, en el poble o la ciutat, per places i carrers, en palaus, alqueríes, masos i en barraques, i si a la fi no triumfem no se queixeu, será perque no vos hem trobat.

En este mes de setembre comencem a visitar pobles els dissabtes de matí, com tenir que conciliar la valenciana en la vida familiar, necessitem voluntaris per a espayar les tandes del personal. Envieu un correo indicant la vostra disponibilitat a conciencia.valenciana@gmail.com.

La Junta Directiva

Esta entrada tiene un comentario

  1. jcarbonell

    La coalició deu de denominar-se Plataforma Unió Radical Autonomista = PURA de signe lliberal i progresista, lluitant per un estat del benestar

Deja una respuesta