El Corte Inglés ignora la nostra llengua valenciana.

El Corte Inglés ignora la nostra llengua valenciana.

Carta de nostre secretari Enric Ramón al director del centre d’avinguda de França en Valencia.

Carrer Pintor Maella nº 37 46023-Valéncia

Senyor Director:

Al confeccionar la comanda mensual al supermercat que com client seu faig tots els mesos en el seu centre, hem done conte de que te un apartat que posa “idiomes” i li faig el clic corresponent, i ¡¡ Oh sorpresa !!, El Corte Inglés no respecta l´Estatut d´Autonomia Valencià, per que estan, el castellà, englis, català, portugués, euskera i gallego, pero no està el valencià…

¿Per que Senyor director?. ¿Te vosté mania als seus clientes que parlem valencià?, ¿es vosté un ignorant de nostre idioma Valencià?, o simplement ¿es vosté pancatalaniste?

Per si acàs li vaig a refrescar un poc la memoria: Sàpia vosté que´n l´artícul sext de nostre estatut posa “que la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana és el valencià”. ¿Per que l´exclou vosté?

Els valencians que no som ignorants de nostra cultura i nostra Llengua Valenciana, sabem, que encara que vosté pose al fi “valencià” en l´archiu que correspon, acabaran escrivint en eixe valencià rebordonit de català que practica l´aberrant per pancatalanista Acadèmia Valenciana de la Llengua ( AVLl), acadèmia que fon creada per polítics d´infausta memòria per que traïcionaren als valencians.

Yo no li diria res al respecte per escriureu en pancatalà, per que aixina ho dictamina l´AVLl que´s l´orgue oficial sobre la Llengua Valenciana, ya que està inclosa en l´Estatut Valencià, pero si que li cride l´atenció a vosté per ignorar a l´Idioma Valencià, com si no existira, i això si que no li ho perdone.

Li comente que vaig a passar este escrit a la direcció regional i estatal de El Corte Inglés per a que sàpien que en els centres de la Comunitat Valenciana estan infringint la llei, que´s l´Estatut Valencià. I també vaig a passar este escrit a totes les entitats valencianistes i a les rets socials per a que cada u prenga les mides que creguen convenients.

Enric Ramon Pastor

DNI- 19 855505-L

Associat a l´entitat Consciencia Valenciana i al Patronat de la RACV.

Nota: Li adjunte l´ensaig de “ La veritat i res més que la veritat de la Llengua Valenciana” li l´ajunte en valencià i en castellà, per a que sàpia vosté quin fon la primera llengua romaç culta d´Europa en sigle d´or, cent anys abans que´l tinguera el castellà i que´l català encara no ha tingut ni tindrà.

Compartir...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deja un comentario

Cerrar menú
×
×

Carrito