En este momento estás viendo Carta a l´ajuntament de El Campello

Carta a l´ajuntament de El Campello

Este es l’escrit que quatre abnegats patriotes valencians han entregat en l’ajuntament de El Campello (comarca de L’Alacanti)

Excelentíssim Senyor Regidor en Cap.

                                                                                             Ajuntament de El Campello

                                                                                             carrer Alcalde Oncina nº 7

                                                                                            03560 – El Campello

          Senyor:

          Com observarà per la capçalera, la nostra associació Consciència Valenciana es una entitat naixcuda per a defendre el valencianisme en totes les seus vertents, i despuix d´haver llegit, vist i oït, en diversos mijos de comunicació, que l´ajuntament que vosté presidix de El Campello ha suprimit l´Idioma Valencià en els seus anuncis oficials i en convocatòries dels plens i comissions, no tenim mes remei que escriure-li per a censurar el seu procedir.

         Ademés l´Ajuntament de El Campello no ha donat raons valides, sols quan el revol els havia desbordat i ruborisat, aporta l´increible excusa de tindre problemes informàtics.

        No obstant sent este fet de per si censurable s´hauria de comprovar quin valencià han eliminat vostés, si el “normalitzat” contaminat de catalanismes que utilisen els colaboracionistes pancatalans o el pur valencià de les normes de El Puig.

        No volem pensar que la seua formació política, llamentablement, confon el deure de sabre i d´usar l´Idioma Valencià, com diu nostre Estatut Valencià i la “llei d´us d´ensenyament del valencià” en postures independentistes amenaçadores de l´unitat estatal, lo que els igualaria en plantejaments iguals de radicals d´atres zones que enverinen la convivència i el desenroll normal de la societat.

        Per ad això denunciaren on faça falta, començant per este escrit, qualsevol menyspreu o atac als símbols valencians, entre ells la Llengua Valenciana que´s part fonamental de l´identitat de nostra societat, fets que sempre comencen en ambigüitat pero creixen en el temps, reculant a temps totalitaris d´atres époques de nefast recort.

                                                      La Junta Directiva

Deja una respuesta