En este momento estás viendo Alegría en la RACV

Alegría en la RACV

El nomenament de José Luis Manglano de Más com a nou Deca de la Real Academia de Cultura Valenciana, ha proporcionat al mon valencianiste una gran alegria i content i desde la recenmente constituida associacio Consiència Valenciana, volem felicitar-lo ben cordialmente, pel seu guany de la presidència de nostra RACV.

L´eleccio d´este ingenier industrial de 78 anys, suposa recobrar l´esperanÇa de lluitar contra el colaboracionisme de la AVL, al contrari de l´actitud “conciliadora” del deca anterior que treballava per a una “cooperacio efectiva” en l´entitat catalanista.

Manglano, en canvi, es partidari de que la Seccio de Llengua i Lliteratura de la RACV, seguixca mantenint la seua capacitat normativa sobre el valencià, impulsant un model de llengua propia separada del catala.

Manglano es partidari d´un model de llengua propia, separada del catala

Com ya li transmetem en l´escrit que li enviarem recentment, volem desijar-li, tambe publicament, desde Consciència Valenciana un venturós i valencianiste mandat

Deja una respuesta